Häng med oss på påsklovet

Hela veckan kan du spela spel, pyssla, fika eller bara träffas och vara tillsammans. Vi erbjuder roliga aktiveter under veckan!

Måndag 11 april 13:30-15:30
Skapa färgsprakande dekorationer till påsk
Vi färgar ägg med olika naturligt material. Dina underbara, handgjorda dekorationsägg kommer att lysa upp påskbordet!
Upp till 8 deltagare kan vara med till en kostnad av 75 kr för material och fika. Anmäl dig senast torsdag 7 april på telefon 0476-440 760


Tisdag 12 april 14:00-16:30
Skiss- och målardag
Välkommen att skissa och måla med Shutti. Här får du lära dig att skissa och måla med vattenfärger. Vi utforskar roliga former och figurer med penna och pensel och blandar färger.
Aktiviteten är kostnadsfri och upp till 8 deltagare från 6 år och uppåt kan vara med. Notera att instruktioner hålls på engelska och begränsad svenska.

Aktivitetshuset bjuder på fika.

Anmäl dig r
Varmt välkommen!

Onsdag 13 april 10:30-11:00
Påskhäxgympa
Häng med oss på lite träning i påsk. Ta med familjen och ha kul tillsammans under påsklovet. Vi samlas i Multihallen för familjegympa och skakar loss. Stanna gärna kvar och njut av en god lunch i SMAK. Till de små erbjuder vi pasta med köttfärssås och belgiska våfflor med olika toppings.


Torsdag 14 april 14:00-16:30
Skiss- och målardag
Välkommen på skiss och målar dag med Shutti. Här får du lära dig att skissa och måla med vattenfärger. Vi utforskar roliga former och figurer med penna och pensel och blandar färger. Notera att instruktioner hålls på engelska och begränsad svenska.

Aktivitetshuset bjuder på fika.

Anmäl dig här
Varmt välkommen!

Äggjakt
Även utanför Aktivitetshusets väggar händer det spännande saker i påsk. Runt omkring på området har vi gömt ett antal ”bokstavsägg” som, när du hittat dem och lagt dem i rätt ordning, formar ett ord. Efter att du satt ihop rätt ord, visar du upp det inne på IKEA museum och får då möjlighet att skapa din egen vinnarmedalj som minne varje dag mellan kl. 10:00-18:00.

OBS! Tisdag den 12 april finns en speciell äggjaktsbelöning i SMAK att hämtas under hela dagen. Så boka in äggjakten med familjen och ha en kul stund tillsammans.

Hämta din karta inne på IKEA Museum eller hos oss på Aktivitetshuset. Med hjälp av den kan du navigera runt till de olika platserna där de eftersökta bokstavsäggen finns.