Our themes CHANGE (SWE)

Varje säsong lanserar vi ett nytt tema fullt med inspirerande föreläsningar och evenemang. Det här är de teman vi har utforskat hittills, där du kan hitta inspelade föredrag för att fortsätta lära dig och utvecklas.

Outside the box

Maj – Augusti 2022

Att spendera tid utomhus kan göra oss både friskare och gladare. Den friska luften, det färgstarka landskapet och naturens ljud, studier visar att det finns en rad hälsofördelar med att bara kliva utanför dörren.

Att vara utomhus inspirerar oss att röra på oss och hålla oss aktiva. Det låter vår hjärna ta en paus, förbättra vårt fokus och lugna vårt sinne. Det hjälper oss att sova bättre och det stärker vårt immunförsvar. Det förbättrar också problemlösningsförmågan, ökar vår kreativitet och vår energi. Och det är en stor social aktivitet.

Mind the brain

Januari – April 2022

För varje tanke, känsla eller intryck sker miljontals kopplingar i din fantastiska hjärna varje dag. Det är som ett dagligt träningspass, fast i ditt huvud. Och alla vet att efter ett träningspass behöver du ladda om och vila. Så, hur återhämtar du din hjärna?

Att lära oss mer om hur hjärnan fungerar, och hur den påverkar vår hälsa, kan hjälpa oss att bättre förstå hur vi tar kan ta hand om oss själva och hur vi skapar hälsosamma vanor och hittar balans i livet.  

New Year, New habits

September – December 2021

Vi vet alla hur det är att börja om. Och om. Och om igen. Men den här gången, vad sägs som att skapa enkla hälsosamma vanor som är lätta att hålla fast vid.

Vi bjöd in flera föreläsare som pratade om mat, sömn, stress, lekfullhet och ja, vanor. Kika in på våra vilka föreläsare som gästade oss nedan.