Online Workout

Nu slår vi ett slag för hälsosamma vanor!

Vi vet att när du mår som bäst, så är du ditt bästa jag. Nu lanserar Aktivitetshuset online träning för alla IKEA kollegor i hela världen.

Online workout är endast för dig som är IKEA medarbetare.

 

 

 

 

 

 

Passförklaring för online workout:

Strength & Pulse – Träning för hela kroppen. Vi arbetar i intervaller och blandar styrka med pulsövningar. Du arbetar med din egen kroppsvikt och om du vill kan du använda en matta och en vikt av något slag.

Core & Flexibility – Utmana dina bålmuskler för att få en bättre stabilitet och hållning. Vi fokuserar på musklerna i mitten av kroppen och blandar dem med rörlighetsträning. Använd gärna en matta och en vikt (exempelvis en hantel eller en fylld vattenflaska).

Body Strength – Styrketräning för hela kroppen. Vi använder en stol som redskap i vissa övningar och vi arbetar i intervaller. Klassen innehåller inga hopp. Du behöver en stol, en matta och, om du vill, en vikt av något slag.

SomaSlow – SomaSlow består av långsam, mjuk och allt genom stående rörelser som inte anstränger handleden. Det ger bra rörlighetsträning, cirkulation och en trevlig, avkopplande och återhämtande upplevelse.

SomaMove för nybörjare – passar dig som vill lära dig grunderna i SomaMove. Instruktören går igenom rörelserna på ett lugnt och tydligt sätt. SomaMove är en holistisk rörelselära som rent fysiskt omfattar alla träningsbara aspekter såsom kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där du arbetar med endast kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap; allt i harmoni med andningen. Detta är ett bra pass att börja med innan du testar SomaMove för erfarna utövare.

SomaMove för erfarna utövare är ett pass som är atletiskt och fysiskt ansträngande, men samtidigt mjukt. Det är en holistisk rörelselära som rent fysiskt omfattar alla träningsbara aspekter såsom kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där du arbetar med endast kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap; allt i harmoni med andningen.

online schema v 26-33_02