Online Workout

Nu slår vi ett slag för hälsosamma vanor!

Vi vet att när du mår som bäst, så är du ditt bästa jag. Nu lanserar Aktivitetshuset online träning för alla IKEA kollegor i hela världen.

Online workout är endast för dig som är IKEA medarbetare.

 

 

 

 

 

 

Passförklaring för online workout:

NYHET FortGjort Mage/Rygg – En stark hållning är viktigt för att kroppen ska må bra i vardagen. Detta pass stärker mittpartiet på kroppen genom övningar för mage och rygg och du väljer själv om du vill göra ett lättare eller tyngre alternativ. Låt dagsformen bestämma!

NYHET FortGjort Styrka – Enkel och effektiv muskelträning för kroppens större muskler. Du använder din egen kropp som främsta redskap och i vissa övningar kan du, om du vill, använda gummiband och hantlar. Dessa redskap finns att köpa till överkomligt pris hos flera olika sport- och prylvaruhus.

NYHET FortGjort Rörlighetsträning – Många människor är stela och orörliga på grund av för mycket stillasittande och enformiga rörelser. I rörlighetsträningen varvar vi dynamiska rörelseserier med traditionella stretchövningar. Tränar du rörlighet regelbundet kommer du att märka resultat efter bara några gånger.

Strength & Pulse – Träning för hela kroppen. Vi arbetar i intervaller och blandar styrka med pulsövningar. Du arbetar med din egen kroppsvikt och om du vill kan du använda en matta och en vikt av något slag.

SomaSlow – SomaSlow består av långsam, mjuk och allt genom stående rörelser som inte anstränger handleden. Det ger bra rörlighetsträning, cirkulation och en trevlig, avkopplande och återhämtande upplevelse.

SomaMove för nybörjare – passar dig som vill lära dig grunderna i SomaMove. Instruktören går igenom rörelserna på ett lugnt och tydligt sätt. SomaMove är en holistisk rörelselära som rent fysiskt omfattar alla träningsbara aspekter såsom kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där du arbetar med endast kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap; allt i harmoni med andningen. Detta är ett bra pass att börja med innan du testar SomaMove för erfarna utövare.

SomaMove för erfarna utövare är ett pass som är atletiskt och fysiskt ansträngande, men samtidigt mjukt. Det är en holistisk rörelselära som rent fysiskt omfattar alla träningsbara aspekter såsom kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där du arbetar med endast kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap; allt i harmoni med andningen.

online schema v 26-33_02