Fritid

Kurser, föreläsningar & evenemang
Om du vill lära dig något nytt eller inspireras, är våra kurser och föreläsningar att rekommendera. Håll utkik i kalendern, Facebook eller Instagram efter nästa evenemang.

Uthyrning
Ska ni ut och fiska men saknar det viktigaste – en båt? Ingen fara! Hos oss kan du hyra både båten och flytvästen. Eller är det något annat till fritiden du behöver?  Vi har det, kontakta personalen via telefon eller på plats så berättar vi mer.

Keramik
Vill du lära dig att göra egna keramikverk? Ta då grönt kort hos oss så får du dels lära dig grunderna för hur man gör samtidigt som du får tillgång till keramiklokalen när det passar dig. Maila aktivitetshuset@IKEA.com för att anmäla ditt intresse.

After Work
Ett par kvällar om året viker vi åt After Work, som också är en av våra fritidssektioner, där trivs du över valfri dryck i goda vänners lag. Ibland utökas kvällen med en livespelning eller liknande.

Musik
I musikrummet kan du leva ut dina rockdrömmar eller om du kanske före­drar lite lugnare tongångar finns det möjlighet för detta också. Medlemskap i fritidssektionen Musik krävs och medlem blir du på plats hos oss.

Övriga sektioner
Våra övriga sektioner erbjuder också olika aktiviteter som exempelvis Bowlingsektionen där du kan bowla i Osby bowlinghall i goda vänners lag. Golfsektionen anordnar bland annat IKEA mästerskapen i golf och Cricketsektionen är till för de som är nyfikna på denna sport. Kontakta oss via telefon eller på plats så hjälper vi dig.