Fritid

Kurser, föreläsningar & evenemang – Om du vill lära dig något nytt eller inspireras, är våra kurser och föreläsningar att rekommendera. Håll utkik i kalendern, Facebook eller instagram efter nästa evenemang.

För bilen – Behöver du ett släp till flytten eller kanske en takbox till resan? Då kan du hyra detta hos oss. I våra garage kan du även passa på att byta däck. Släp, takbox och garage bokar du via telefon eller på plats på Aktivitetshuset.

Uthyrning – Vid speciella tillfällen hemma kanske inte sittplatserna räcker till och då är det bra att du kan hyra bord och stolar hos oss! Oavsett om det är dags för studentfirande eller barnkalas har vi lösningen till dig. Ring eller kom ner till oss så hjälper vi dig boka.

Ska ni ut och fiska men saknar det viktigaste, en båt? Ingen fara! Hos oss kan du hyra både båten och flytvästen. Eller är det något annat till fritiden du behöver?  Vi har det, kontakta personalen via telefon eller på plats så berättar vi mer.

Keramik – Vill du lära dig att göra egna keramikverk? Ta då grönt kort hos oss så får du dels lära dig grunderna för hur man gör samtidigt som du får tillgång till keramiklokalen när det passar dig. Keramikkursen bokar man via Vuxenskolan, Studiefrämjandet och lokalen bokar du här.

After Work – Ett par kvällar om året viker vi åt After Work, som också är en av våra fritidssektioner, där trivs du över valfri dryck i goda vänners lag. Ibland utökas kvällen med en livespelning eller liknande.

Musik – I musikrummet kan du leva ut dina rockdrömmar eller om du kanske före­drar lite lugnare tongångar finns det möjlighet för detta också. Medlemskap i fritidssektionen Musik krävs och medlem blir du på plats hos oss.

Övriga sektioner – Våra övriga sektioner erbjuder också olika aktiviteter som exempelvis Bowlingsektionen där du kan bowla i Osby bowlingshall i goda vänners lag. Golfsektionen anordnar bland annat IKEA mästerskapen i golf och Cricketsektionen är till för de som är nyfikna på denna sport. Kontakta oss via telefon eller på plats så hjälper vi dig.