BW Before Work frukost

Vad är bättre att starta dagen än med en utsökt hemlagad frukostbuffé i härligt sällskap? Och kombinera det sedan med en rolig aktivitet för att utmana ditt team! Välkommen till vår BW!

För alla

Onsdag till fredag

Under öppettider

För alla

Inte bara för IKEA medarbetare

Kostnad

100 SEK / deltagare

Höstversion

Samlas tillsammans i vårt roliga quiz medan du njuter av vår höstinspirerade frukost. Tävla individuellt eller i mindre grupper. I frågesporten får du lära dig mer om de fantastiska hälsofördelarna med små vardagsrörelser. Och vinnaren får en överraskning!

Om du har allergier, äter veganskt eller vegetariskt, låt oss veta! Vi har något för alla och vi hjälper dig gärna att hitta något som passar dig. För mer information kolla in vår meny.

Vill du veta mer?

Maila oss så guidar vi dig gärna till det alternativ som passar ditt team bäst: aktivitetshuset@inter.ikea.com

Redo att boka?

För att hjälpa dig på bästa möjliga sätt har vi skapat ett formulär med den information vi behöver för att fortsätta med bokningen. Vänligen fyll i den genom att klicka nedan.

Avbokningsregler

Vi vet att saker kan hända och planer kan förändras, men det finns några saker du måste tänka på. När du väl har registrerat ditt team hos oss betyder det att vi har reserverat tid i vårt schema exklusivt för dig.

Om du tvingas avboka din aktivitet debiteras en avbokningsavgift:
48 timmar före din bokning, 50 %
24 timmar före din bokning, 75 %
Samma dag, 100%Du kan avboka eller boka om din aktivitet via mail på aktivitetshuset@inter.ikea.com eller telefon 0476 440 760.