Keramikkul

Är ni på jakt efter en rolig aktivitet att samla ihop ert team av vänner eller kollegor och frigöra deras kreativitet? Sök inte längre än vår keramikteam-aktivitet! Med lera och verktyg som vi tillhandahåller kan ert team på 5-10 personer skapa vackra konstverk och ha en härlig tid tillsammans. Om ni behöver inspiration kan vi till och med föreslå ett tema för era skapelser!

För alla

Måndag till fredag

Under våra öppettider

För alla

Inte bara för IKEA medarbetare

Kostnad

150 SEK / deltagare

Att engagera sig i kreativa aktiviteter är inte bara ett roligt sätt att tillbringa tid med sitt team, det har också positiva hälsoeffekter.

Kreativitet kan hjälpa till att minska stress, förbättra problem-lösningsförmågan och även stärka mindfulness-övningar – på samma sätt som att upprätthålla en hälsosam kost och träningsrutin.

Så varför inte bjuda ditt team på ett hälsoboost och sätt igång deras kreativitet idag?

Även om de flesta av våra team-aktiviteter kräver minst 10 deltagare, kan denna aktivitet genomföras med mindre grupper.

Material och verktyg ingår i priset. Ni kan ta med er era fantastiska skapelser hem samma dag.

Vill du veta mer?

Maila oss så guidar vi dig gärna till det alternativ som passar ditt team bäst: aktivitetshuset@inter.ikea.com

Vill du ha något att äta?

Våra teamaktiviteter kan uppgraderas med våra speciella gruppmenyer eller något annat som du gillar från vårt kök och bageri SMAK.


Om du har allergier, äter veganskt eller vegetariskt, låt oss veta! Vi har något för alla och vi hjälper dig gärna att hitta något som passar dig. För mer information kolla in vår meny.

Redo att boka?

För att hjälpa dig på bästa möjliga sätt har vi skapat ett formulär med den information vi behöver för att fortsätta med bokningen. Vänligen fyll i den genom att klicka nedan.

Avbokningsregler

Vi vet att saker kan hända och planer kan förändras, men det finns några saker du måste tänka på. När du väl har registrerat ditt team hos oss betyder det att vi har reserverat tid i vårt schema exklusivt för dig.

Om du tvingas avboka din aktivitet debiteras en avbokningsavgift:
48 timmar före din bokning, 50 %
24 timmar före din bokning, 75 %
Samma dag, 100%

Du kan avboka eller boka om din aktivitet via mail på aktivitetshuset@inter.ikea.com eller telefon 0476 440 760.