Play & Connect

Med denna aktivitet får du hela spelrummet, ensam för ditt team i 2 timmar. Spela bordtennis, utmana dina lagkamrater med en omgång biljard, lär dig spela shuffleboard och umgås tillsammans.

För alla

Tisdagar / Onsdagar / Torsdagar

Under våra öppettider

För alla

Inte bara för IKEA medarbetare

Kostnad

500 SEK (2 timmar)

En rolig och lekfull kväll med något som passar alla. Att ha kul och skratta tillsammans får oss att må bra. Det stärker faktiskt vårt immunförsvar, stärker vårt humör och ger oss balans i kropp och själ. Och det får oss att känna kontakt med varandra.

Vill du veta mer?

Maila oss så guidar vi dig gärna till det alternativ som passar ditt team bäst: aktivitetshuset@inter.ikea.com

Vill du ha något att äta?

Våra teamaktiviteter kan uppgraderas med våra speciella gruppmenyer eller något annat som du gillar från vårt kök och bageri SMAK.


Om du har allergier, äter veganskt eller vegetariskt, låt oss veta! Vi har något för alla och vi hjälper dig gärna att hitta något som passar dig. För mer information kolla in vår meny.

Redo att boka?

För att hjälpa dig på bästa möjliga sätt har vi skapat ett formulär med den information vi behöver för att fortsätta med bokningen. Vänligen fyll i den genom att klicka nedan.

Avbokningsregler

Vi vet att saker kan hända och planer kan förändras, men det finns några saker du måste tänka på. När du väl har registrerat ditt team hos oss betyder det att vi har reserverat tid i vårt schema exklusivt för dig.

Om du tvingas avboka din aktivitet debiteras en avbokningsavgift:
48 timmar före din bokning, 50 %
24 timmar före din bokning, 75 %
Samma dag, 100%

Du kan avboka eller boka om din aktivitet via mail på aktivitetshuset@inter.ikea.com eller telefon 0476 440 760.