Rundtur med frukost

Gå tillsammans med dina kollegor på en rundtur runt Aktivitetshuset för att ta reda på allt du kan göra här och allt som finns tillgängligt för dig som IKEA-arbetare och din familj.

Open to the public

Måndag till fredag

Under våra öppettider

För alla

Inte bara för IKEA medarbetare

Kostnad

100 SEK / deltagare

Har du besökt vårt keramikrum? Visste du att vi har en fantastisk spaavdelning med jacuzzi? Eller att vi anordnar en massa evenemang som är öppna för alla, inte bara IKEA medarbetare? Låt oss ta er runt huset.

Inklusive frukost

Avsluta besöket med en utsökt säsongsbetonad frukostbuffé från vårt kök och bageri SMAK. För mer information om menyn och priser kolla in vår meny. Om du föredrar att komma på eftermiddagen och ta en fika istället är det bara att fråga!

Om du har allergier, äter veganskt eller vegetariskt, låt oss veta! Vi har något för alla och vi hjälper dig gärna att hitta något som passar dig. För mer information kolla in vår meny.

Vill du veta mer?

Maila oss så guidar vi dig gärna till det alternativ som passar ditt team bäst: aktivitetshuset@inter.ikea.com

Redo att boka?

För att hjälpa dig på bästa möjliga sätt har vi skapat ett formulär med den information vi behöver för att fortsätta med bokningen. Vänligen fyll i den genom att klicka nedan.

Avbokningsregler

Vi vet att saker kan hända och planer kan förändras, men det finns några saker du måste tänka på. När du väl har registrerat ditt team hos oss betyder det att vi har reserverat tid i vårt schema exklusivt för dig.

Om du tvingas avboka din aktivitet debiteras en avbokningsavgift:
48 timmar före din bokning, 50 %
24 timmar före din bokning, 75 %
Samma dag, 100%

Du kan avboka eller boka om din aktivitet via mail på aktivitetshuset@inter.ikea.com eller telefon 0476 440 760.