Träningsvideo

IKEA medarbetare

Sensing Yoga

NEW

Denna yogaform är för alla. Ett härligt pass då vi släpper spänningar och minskar stressen i vår kropp genom att skaka kroppen och vi kommer att känna ett inre lugn. Vi upplever kroppen inifrån och rör oss efter kroppens tillstånd. Sensing yoga är skonsamt med enkla rörelser och baserar sitt tänkande på att röra sig så naturligt som möjligt. Du behöver en yogamatta och en filt och passet är ca 25 minuter.

Starta filmen →

Elastiskt mini band

I dessa videos använder vi miniband som motstånd och övningarna är enkla att följa.

Video 1 är ett kort pass på ca 2 minuter som ger dig inspiration till hur du gör enkla övningar med ett miniband.

Starta filmen 

Video 2 är ett kort pass på ca 2 minuter med fina minibandsövningar för överkroppen. Känn skillnaden när du gör dem regelbundet.

Starta filmen 

Styrka & Puls

NEW

Passet är uppbyggt av Tabata-intervaller, vilket innebär att vi jobbar 20 sekunder och vilar 10 sekunder. Vi fokuserar på styrke- och pulsövningar och hela passet är 28 minuter långt.

Starta filmen 

Uppvärmning

NEW

Värm upp kroppen innan du börjar träna. Denna uppvärmning är utmärkt att kombinera med andra träningspass. 

Starta filmen →

Sensing Yoga

Sensing betyder känna av. Vi upplever kroppen djupt inifrån och rör oss på kroppens villkor. Sensing yogan är mild med enkla rörelser och grundar sitt tänk i att röra sig så naturligt som möjligt. Denna yogaformen passar alla och passet kommer att vara på svenska. Du behöver en yogamatta och en filt. Hela passet är ca 30 minuter.

Starta filmen 

Styrka

Enkel och effektiv styrketräning för kroppens stora muskelgrupper. Du använder, om du vill, hantlar som motstånd. Hela passet är ca 30 minuter.

Starta filmen 

Puls

NEW

Vill du få upp pulsen rejält? Då ska du testa detta intervallpass på 18 minuter. Funkar utmärkt att kombinera med annan träning, exempelvis Core-passet.

Starta filmen →

Rörlighetsträning 25 minuter

I rörlighetsträningen varvar vi dynamiska rörelseserier med traditionella stretchövningar. Tränar du rörlighet regelbundet kommer du att märka resultat efter bara några gånger. Hela passet är ca 25 minuter.

Starta filmen 

Rörlighetsträning 12 minuter

NEW

Rörlighetsträning är ett viktigt komplement till annan fysisk aktivitet. Detta pass på 12 minuter är skönt att göra dagligen eller som avslutning på ett mer krävande träningspass.

Starta filmen →

Body Strength

Passet är uppbyggt av intervaller och vi jobbar med hela kroppen. Vi använder en stol som redskap. Hela passet är ca 25 minuter.

Starta filmen 

Core

NEW

I detta pass fokuserar vi på bålstyrka. Vi jobbar i intervaller (30 sekunder) och gör varje övning tre gånger.  Hela passet är ca 21 minuter.

Starta filmen →