Träningsvideo

För att kunna titta på filmerna så måste du vara medarbetare på IKEA.

Sensing Yoga

Sensing betyder känna av. Vi upplever kroppen djupt inifrån och rör oss på kroppens villkor. Sensing yogan är mild med enkla rörelser och grundar sitt tänk i att röra sig så naturligt som möjligt. Denna yogaformen passar alla och passet kommer att vara på svenska. Du behöver en yogamatta och en filt. Hela passet är ca 30 minuter.

Starta filmen 🡢

Styrka

Enkel och effektiv styrketräning för kroppens stora muskelgrupper. Du använder, om du vill, hantlar som motstånd. Hela passet är ca 30 minuter.

Starta filmen🡢

Rörlighetsträning

I rörlighetsträningen varvar vi dynamiska rörelseserier med traditionella stretchövningar. Tränar du rörlighet regelbundet kommer du att märka resultat efter bara några gånger. Hela passet är ca 25 minuter.

Starta filmen 🡢

Styrka & Puls

Passet är uppbyggt av Tabata-intervaller. Totalt sju Tabata-intervaller. Fokus ligger på styrka och puls. Hela passet är ca 30 minuter.

Starta filmen 🡢

Body Strength

Passet är uppbyggt av intervaller och vi jobbar med hela kroppen. Vi använder en stol som redskap. Hela passet är ca 25 minuter.

Starta filmen 🡢

Core

Passet är uppbyggt i intervaller. Totalt tio olika övningar och fokus ligger på bålstyrka. Hela passet är ca 25 minuter.

Starta filmen 🡢