Fritid

Kurser, workshops, föreläsningar och evenemang

Om du vill lära dig något nytt eller inspireras, är våra kurser, workshops och föreläsningar att rekommendera.

Många av våra event är publika och öppna för alla som vill hänga med! Så håll utkik på hemsidan under Senaste nyheter, Facebook eller Instagram efter nästa publika evenemang!

För IKEA medarbetare

Aktiviteterna nedan är enbart tillgängliga för IKEA medarbetare:

Keramik

Vill du lära dig att göra egna keramikverk? Ta då grönt kort hos oss så får du dels lära dig grunderna för hur man gör samtidigt som du får tillgång till keramiklokalen när det passar dig. Maila aktivitetshuset@inter.ikea.com för att anmäla ditt intresse till nästa kurstillfälle.

Musik

I musikrummet kan du leva ut dina rockdrömmar eller om du kanske före­drar lite lugnare tongångar finns det möjlighet för detta också. Medlemskap i fritidssektionen Musik krävs och medlem blir du på plats hos oss.

Andra aktiviteter

Vi främjar också andra fritidsaktiviteter för IKEA-medarbetare som organiseras av frivilliga tränare som fotboll, basket, badminton, cricket, golf och innebandy. Bowlingsektionen brukar bowla i Osby bowlinghall. Golfsektionen anordnar bland annat Aktivitetshuset Open och Cricketsektionen är öppen för den som är nyfiken på denna sport. Kontakta oss via telefon eller på plats så hjälper vi dig.