Dekorera ditt pepparkakshjärta

Gör dig redo för en hjärtevärmande team-aktivitet! Alla i teamet får ett stort nybakat pepparkakshjärta att dekorera och det är bara er fantasi som sätter gränsen. Vi förser er med olika sorters dekorationer som passar olika kreationer, allt från färgglatt strössel till minimarshmallows och kristyr. Detta är en chans att bli kreativ och skapa ett oförglömligt julminnen med ditt team, vänner eller familj.

För alla

Tisdag till fredag

Mellan veckorna 48-51

För alla

Inte bara för IKEA medarbetare

Kostnad

100 SEK / deltagare

Vill du veta mer?

Maila oss så guidar vi dig gärna till det alternativ som passar ditt team bäst: aktivitetshuset@inter.ikea.com

Vill du ha något att äta?

Våra teamaktiviteter kan uppgraderas med våra speciella gruppmenyer eller något annat som du gillar från vårt kök och bageri SMAK.


Om du har allergier, äter veganskt eller vegetariskt, låt oss veta! Vi har något för alla och vi hjälper dig gärna att hitta något som passar dig. För mer information kolla in vår meny.

Redo att boka?

För att hjälpa dig på bästa möjliga sätt har vi skapat ett formulär med den information vi behöver för att fortsätta med bokningen. Vänligen fyll i den genom att klicka nedan.

Avbokningsregler

Vi vet att saker kan hända och planer kan förändras, men det finns några saker du måste tänka på. När du väl har registrerat ditt team hos oss betyder det att vi har reserverat tid i vårt schema exklusivt för dig.

Om du tvingas avboka din aktivitet debiteras en avbokningsavgift:
48 timmar före din bokning, 50 %
24 timmar före din bokning, 75 %
Samma dag, 100%

Du kan avboka eller boka om din aktivitet via mail på aktivitetshuset@inter.ikea.com eller telefon 0476 440 760.