Fixa själv

Anordna din egen teamaktivitet på Aktivitetshuset. Boka Studio 1, hela Multihallen, eller bara halva och sätt ihop din egen aktivitet med ditt team. Det här alternativet är endast tillgängligt för IKEA-medarbetare, Vuxenklubben och deras familjer.

IKEA medarbetare / Vuxenklubben / Familjer

Måndag till fredag

Under våra öppettider

IKEA medarbetare, Vuxenklubben, Familjer

Kostnad

Studio 1: 500 SEK (1 timme)

Halv Multihall: 1 000 SEK (1 timme)

Hel Multihall: 2 000 SEK (1 timme)

Observera att det här alternativet ger dig möjlighet att ta med din egen aktivitetsledare och ordna ett eget pass med till exempel yoga, work out eller annan aktivitet som du och ditt team skulle vilja utöva, antingen i Studio 1 eller Multihallen.

Studio 1 rymmer upp till 12 deltagare.
Halva Multihallen rymmer upp till 30 deltagare.
Hela Multihallen passar 30 eller fler deltagare.

Hur fungerar det?

Detta erbjudande är endast för fritidsrelaterade aktiviteter, inte som mötes-/konferensrum. Det kan bokas mer än 2 veckor i förväg. För att skydda golvet och säkerställa bästa möjliga användning av lokalen är inga stolar, mat, dryck eller utomhusskor tillåtna.

Vill du veta mer?

Maila oss så guidar vi dig gärna till det alternativ som passar ditt team bäst: aktivitetshuset@inter.ikea.com

Vill du ha något att äta?

Våra teamaktiviteter kan uppgraderas med våra speciella gruppmenyer eller något annat som du gillar från vårt kök och bageri SMAK.


Om du har allergier, äter veganskt eller vegetariskt, låt oss veta! Vi har något för alla och vi hjälper dig gärna att hitta något som passar dig. För mer information kolla in vår meny.

Redo att boka?

För att hjälpa dig på bästa möjliga sätt har vi skapat ett formulär med den information vi behöver för att fortsätta med bokningen. Vänligen fyll i den genom att klicka nedan.

Avbokningsregler

Vi vet att saker kan hända och planer kan förändras, men det finns några saker du måste tänka på. När du väl har registrerat ditt team hos oss betyder det att vi har reserverat tid i vårt schema exklusivt för dig.

Om du tvingas avboka din aktivitet debiteras en avbokningsavgift:
48 timmar före din bokning, 50 %
24 timmar före din bokning, 75 %
Samma dag, 100%

Du kan avboka eller boka om din aktivitet via mail på aktivitetshuset@inter.ikea.com eller telefon 0476 440 760.