IKEA fights cancer

”Många människor drabbas av cancer. Jag fick det 2012. En typ av cancer som inte kan botas … ännu! För mig är det viktigt att göra allt jag kan för att känna mig så bra som möjligt och att underlätta så att mina ständigt pågående behandlingar kan ge bästa effekt. Fysisk aktivitet hjälper mig mycket att hålla mig frisk. Det gör att jag kan ta mig an utmaningar som att springa ett halvmaraton, men också utmaningar i min vardag. Men det behövs fler resurser för att stödja forskning för att snabbare lösa mysteriet med cancer. ”

Ulf Johansson, mekanisk designingenjör IKEA of Sweden

Om IKEA Fights Cancer

IKEA Fights Cancer introducerades 2018 och syftet är att fokusera på hälsa och välbefinnande genom regelbunden fysisk aktivitet samt att samla in pengar till cancerforskning. Sedan starten 2018 har nästan 400 IKEA-medarbetare korsat mållinjen i Göteborgsvarvet och samlat in mer än 150 000 SEK till cancerforskning. Eftersom den aktuella händelsen har skjutits upp bestämde vi oss för att gå stort. Ett virtuellt evenemang som kommer att vara värd för alla IKEA-enheter i Sverige.

Stötta genom att swisha valfri summa till Berta Kamprad Foundation. Varje krona gör stor skillnad i fajten mot cancer. Tack för ditt stöd!

Swish: 1231669183
BG: 5238-1795
Märk: G2022

Den 9 februari 2022 hade vi ett uppstartsmöte online inför Göteborgsvarvet. Missade du detta så hittar du PowerPointen från mötet här.

Känn pulsen och bli inspirerad!