Spa & behandlingar

IKEA medarbetare / Vuxenklubben / Familjer

Spa-avdelning

Är det inte dags att unna dig lite vardagslyx i vår spaavdelning? Du kan boka bubbelpoolen och ångbastun. Vi har också en trevlig relaxavdelning där du kan njuta av en härlig stund. Vår spaavdelning är anpassad för max 5 personer och kan bokas 90 minuter åt gången. För att kunna boka behöver du vara minst 15 år och registrerad hos oss på Aktivitetshuset.

90 minuter, 2 vuxna och upp till 3 barn 175 SEK, 50 SEK/extra vuxen

Omklädningsrums bastu

De bastur som finns i våra omklädningsrum behöver inte bokas och kan användas så länge omklädningsrummen är öppna. Kom ihåg att ta med egen handduk eller hyr en av oss för 20 kr.

Behandlingar

Unna dig lite extra med en härlig behandling från någon av våra olika terapeuter. För att ta reda på mer om våra terapeuter klicka här.
Bokningssystemet visar lediga tider enbart 3 månader i förväg.

Spa massage*

En mjuk och härlig massage med aromolja. Ger fin avslappning och fukt till huden.

55 minuter, 600 SEK
Torsdagar

Hot stone massage*

En underbar behandling med heta lavastenar och olja. Deras uppvärmningseffekt förbättrar och fördjupar massagens förmåga att minska spänningar och stress och återställer därmed individens balans. Ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.

80 minuter, 950 SEK
Torsdagar

Eukalyptusbehandling*

En saltpeeling med eukalyptusolja som tvättas av med en varm handduk. Därefter får du en halvkropps spa-massage där du själv väljer fram eller baksida. Perfekt för dig som ska på semester och vill behålla solbrännan länge.

55 minuter, 650 SEK
Torsdagar

Naprapatbehandling

Förutom att behandla nedsatt funktion och smärta i alla delar av ryggraden behandlar naprapati också smärta i andra delar av kroppen som spänningshuvudvärk, musarm, epikondylit (tennisarmbåge), muskelbrott, löparknä och periosteumproblem bland andra symtom. Våra behandlingsmetoder är massage, stretching, manipulation, mobilisering, triggerpunkter, dry needling, nervmobilisering, hållningskorrigering och tejpning.

30 minuter, 750 SEK
30 minuter, 600 SEK (Det går inte att skicka kvittot till Benify)
Onsdagar

Klassisk massage

En avslappnande massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en trevlig och bekväm avkoppling. Massage har både en rehabiliterande och en förebyggande effekt, och kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang där de positiva fysiska och psykiska effekterna är många. Välj “Klassisk massage 60” i bokningssystemet.

60 minuter, 650 SEK
Onsdagar / Torsdagar

Djup massage

Den djupa massagen bygger på den klassiska massagen, men arbetar med ett hårdare tryck för att komma ner i musklerna om spänningen är djup. Denna behandling känns mycket mer och kan göra lite ont ibland, men de flesta upplever en underbar känsla efter behandlingen. Välj “Klassisk massage 60” i bokningssystemet.

60 minuter, 650 SEK
Onsdagar / Torsdagar

Sportmassage

Sportmassage fokuserar på resultat, oavsett om det beror på att du upplever smärta eller känner dig spänd. Det är en kraftfull massage med muskel- och bindvävsbehandling. Massagen anpassas efter dina behov, oavsett om du är idrottare eller inte. Massagen har en rehabiliterande och förebyggande effekt. Välj “Klassisk massage 45” i bokningssystemet.

45 minuter, 620 SEK
Tisdagar / Onsdagar / Fredagar

Triggerpunktsbehandling

Triggerpunktsbehandling utförs med hjälp av muskelstoppning som löser muskelspänningar, mjukar upp kontrakturer och lindrar smärta eller ömhet. En triggerpunkt definieras som en partiell muskelspänning eller en hyper öm punkt i en spänd muskelfibersträng. Syftet är att inaktivera triggerpunkten genom att få den spända muskelfibersträngen i muskeln att slappna av. Genom tryck och beröring på triggerpunkten tills smärtan försvinner och blodflödet till muskeln ökar. Välj “Klassisk massage 60” i bokningssystemet.

60 minuter, 650 SEK
Onsdagar / Torsdagar

När du kommer till din behandling, ta med två handdukar eller hyr av oss för 20 SEK styck.

* Observera: Gör inte behandlingen när du har feber, cancer, epilepsi, trombos, hjärtproblem, komprometterande hudtillstånd, kutana inflammationer / infektioner, om du äter penicillin / antibiotika eller om du är gravid.