Gruppaktiviteter

Boosta ditt nästa möte, eller kick-off med våra teampaket.
Att göra saker tillsammans får oss att må bra. Vi bygger starkare relationer när vi testar nya saker och har roligt tillsammans.
Studier visar att när vi gör saker tillsammans, som att träna, skrattar eller äter, så triggar vi våra må-bra hormoner och det kan hjälpa till att reducera stress och få oss att må bra.
Nu kan du addera extra energi, inspiration och glädje till din nästa team träff.

Move & Mind

Träna, känn samhörighet och ladda upp tillsammans med ditt team. Move & Mind fokuserar på hälsa, glädje och tillhörighet. Våra instruktörer Mia, Sara och Marie vägleder dig och ditt team genom energigivande och avslappnande övningar samt enklare träningspass. Alla kan delta, ingen förkunskap krävs.

Det går även att inkludera frukost eller fika, allt tillagat med massor av kärlek i vårt kök och bageri SMAK.

Play & Connect

En rolig och lekfull kväll med aktiviteter för alla. Att ha roligt och skratta tillsammans får oss att må bra. Det stärker vårt immunförsvar, boostar vårt humör och ger oss balans i kropp och sinne. Och det gör att vi känner oss närmre varandra.

Med Play & Connect får du och ditt team ensam tillgång till vår lekyta i två timmar. Spela pingis, utmana dina kollegor i biljard, spela shuffleboard och umgås tillsammans.

Det går även att inkludera snacks eller en hamburger meny, allt tillagat med massor av kärlek i vårt kök och bageri SMAK.

Läs mer om våra teampaket och hur du anmäler dig nedan.

Psst.. Ladda ner bokningsformuläret på din dator innan du börjar fylla i det.