Träningsvideo

För att kunna titta på filmerna så måste du vara IKEA medarbetare.

NY! Elastiskt mini band

I dessa videos använder vi miniband som motstånd och övningarna är enkla att följa.

Video 1 är ett kort pass på ca 2 minuter som ger dig inspiration till hur du gör enkla övningar med ett miniband.

Starta filmen

Video 2 är ett kort pass på ca 2 minuter med fina minibandsövningar för överkroppen. Känn skillnaden när du gör dem regelbundet.

Starta filmen

NY! Styrka & Puls

Passet är uppbyggt av Tabata-intervaller. Totalt sju Tabata-intervaller. Fokus ligger på styrka och puls. Hela passet är ca 30 minuter.

Starta filmen

Sensing Yoga

Sensing betyder känna av. Vi upplever kroppen djupt inifrån och rör oss på kroppens villkor. Sensing yogan är mild med enkla rörelser och grundar sitt tänk i att röra sig så naturligt som möjligt. Denna yogaformen passar alla och passet kommer att vara på svenska. Du behöver en yogamatta och en filt. Hela passet är ca 30 minuter.

Starta filmen

Styrka

Enkel och effektiv styrketräning för kroppens stora muskelgrupper. Du använder, om du vill, hantlar som motstånd. Hela passet är ca 30 minuter.

Starta filmen

Rörlighetsträning

I rörlighetsträningen varvar vi dynamiska rörelseserier med traditionella stretchövningar. Tränar du rörlighet regelbundet kommer du att märka resultat efter bara några gånger. Hela passet är ca 25 minuter.

Starta filmen

Body Strength

Passet är uppbyggt av intervaller och vi jobbar med hela kroppen. Vi använder en stol som redskap. Hela passet är ca 25 minuter.

Starta filmen

Core

Passet är uppbyggt i intervaller. Totalt tio olika övningar och fokus ligger på bålstyrka. Hela passet är ca 25 minuter.

Starta filmen