Våga lyfta tungt

Välkommen att hitta din styrka i detta speciella träningspass för kvinnor.

Torsdag, 13 April, 16:30-18:30

IKEA medarbetare / Familjer / Vuxenklubben

Letar du efter ett sätt att bygga styrka och förbättra ditt allmänna välbefinnande? Varför inte prova tung styrketräning? Det är ett fantastiskt sätt att förbättra din sömn, bibehålla och bygga muskelmassa och till och med lindra symptom som värmevallningar och svettningar under klimakteriet.

Men låt oss vara ärliga, att lyfta tunga vikter kan vara skrämmande, särskilt om du är osäker på den korrekta tekniken. Det är här vi kan hjälpa till! Detta event är speciellt utformat för att hjälpa kvinnor som dig att lära sig rätt teknik för klassiska styrkeövningar som knäböj, marklyft, utfall, bröstpress, rodd och axelpress.

Våra skickliga instruktörer kommer guida, ge dig de bästa tipsen och vägleda dig under hela passet.

Efter detta tillfälle kommer du att känna dig tillräckligt trygg och bekväm för att fortsätta träna tung styrka i gymmet. Så varför vänta? Häng med oss torsdagen den 13 april 16:30-18:30 och upptäck de fantastiska fördelarna med tung styrketräning!

Hur anmäler jag mig?

Detta pass är skräddarsytt speciellt för kvinnor som vill förbättra sitt välbefinnande och våga ta nästa steg i träningen.

Anmäl dig via e-post till aktivitetshuset@inter.ikea.com eller ring 0476 440 760. Betalning sker på plats vid Hej!-hubben. Ett mindre mellanmål ingår i priset.

Vänta inte för länge med att anmäla dig! Antalet platser är begränsade.

199 SEK

Eventuell avbokning senast 24 timmar innan.