Gymmet

I gymmet på 380 kvadratmeter hittar du flera olika träningsmaskiner och redskap för att du ska kunna träna så mångsidigt som möjligt. Vi har även en crossfit rig (monkey bar) där du kan träna hela kroppen.

IKEA medarbetare / Vuxenklubben / Familjer

Våra besökares och våra medarbetares hälsa och välmående är vår högsta prioritet. Med omtanke för varandra hjälps vi åt att hålla avstånd.

Tänk på att…

  • Alla maskiner ska rengöras efter användning.
  • Desinfektionsmedel finns tillgängligt.
  • Hålla rent och plocka undan använt material efter dig.
  • Våra omklädningsrum är öppna vid Multihallen mellan 04:00-22:30.

Gyminstroduktion
Behöver du hjälp med att komma igång och träna på gymmet men är osäker på hur du ska börja? Vi erbjuder en gratis gyminstroduktion där vi tillsammans går igenom ett basprogram som du kan använda för att komma igång med din träning. Vi går igenom hur maskinerna och redskapen fungerar, hur du ställer in dem och vad du ska tänka på gällande hållning, vikter, set, repetitioner m.m.

Du  når oss på: marie.petersson4@inter.ikea.com eller sara.roos2@inter.ikea.com

Gymgenomgång 15-18 år
Är du mellan 15-18 år och det är första gången du ska få ett träningskort hos oss, så vill vi att du bokar tid för en gymgenomgång. Vi gör en rundvandring i huset, berättar hur träningskort och inpasseringar fungerar. Därefter avslutar vi i gymmet. Vi tittar på hur gymmet är uppbyggt, vilka regler som gäller samt hur en konditionsmaskin och gymmaskin fungerar. Vi informerar även hur du inledningsvis kan lägga upp din träning. Efter genomgången får du också med dig ett basprogram som du kan använda om du känner dig osäker.

Du bokar en gymgenomgång genom att kontakta: marie.petersson4@inter.ikea.com eller sara.roos2@inter.ikea.com

Gyminstruktör
Marie och Sara är våra friskvårdscoacher på Aktivitetshuset. Ta tillfället att fråga vår personal om träning och få tips och ideér som kan inspirera till fortsatt träning. Fråga i receptionen utanför gymmet där Sara och Marie finns så hjälper de dig mer än gärna med att svara på dina frågor.

Regler

  • Vi är rädda om era barn, därför får inga barn under 13 år vistas i gymmet
  • Barn är välkomna att träna med föräldrars sällskap det år de fyller 13. Detta gäller på lördagar, söndagar samt under skollov
  • Det år barnet fyller 15 får de träna i gymmet utan föräldrars sällskap efter en gymgenomgång av oss. Gymgenomgång bokas i receptionen och den är gratis
  • För att vistas i våra lokaler krävs att du är IKEA-anställd eller har ett familjekort
  • Skor avsedda för inomhusbruk ska användas och du ska även vara ombytt till träningskläder

Vänligen följ ovanstående regelverk. Prata gärna med personalen för ytterligare information.

Avvikelser kan komma att leda till avstängning från våra lokaler.