Gym

Öppettider Gym:

Måndag: 05:30-20.00

Tisdag: 05:30-11:00 (endast för dig som tillhör en riskgrupp)

Tisdag: 11:00-20:00

Onsdag: 05:30-20:00

Torsdag: 05:30-20:00

Fredag: 05:30-19:00

Lördag – Söndag: 05:30-14.30

 

Gym – I det nya gymmet på 380 kvadratmeter hittarGym_Curl du flera olika träningsmaskiner och redskap för att du ska kunna träna så mångsidigt som möjligt. Vi har även installerat en crossfit rig (monkey bar) som du tränar hela kroppen.

FuncGym – I vårt FuncGym tränar du funktionellt för att stärka upp din kropp. Guidad av tydliga beskrivningar till varje träningsredskap är detta är perfekt för dig som vill träna upp dina funktionella muskelgrupper eller är lite osäker på hur du ska träna.

Gyminstruktion – Behöver du hjälp med att komma igång att träna på gymmet men är osäker på hur du ska börja? Vi erbjuder gratis gyminstruktion där vi tillsammans går igenom ett basprogram som du kan använda för att komma igång med din träning. Vi går igenom hur maskinerna och redskapen fungerar, hur du ställer in dem och vad du ska tänka på gällande hållning, vikter, set, repetioner mm. Du  når oss på: marie.petersson4@ikea.com eller sara.roos2@ikea.com

Gymgenomgång 15-18 år – Är du mellan 15-18 år och det är första gången du ska få ett träningskort hos oss, så vill vi att du bokar tid för en gymgenomgång. Vi gör en rundvandring i huset, berättar hur träningskort och inpasseringar fungerar. Därefter avslutar vi i gymmet. Vi tittar på hur gymmet är uppbyggt, vilka regler som gäller samt hur en konditionsmaskin och gymmaskin fungerar. Vi informerar även hur du inledningsvis kan lägga upp din träning. Efter genomgången får du också med dig ett basprogram som du kan använda om du känner dig osäker. Du bokar en gymgenomgång genom att kontakta: marie.petersson4@ikea.com eller sara.roos2@ikea.com

Gyminstruktör – Marie och Sara är våra friskvårdscoacher på Aktivitetshuset. Ta tillfället att fråga vår personal om träning och få tips och ideér som kan inspirera till fortsatt träning. Fråga i receptionen utanför gymmet där Sara och Marie finns så hjälper de dig mer än gärna med att svara på dina frågor.

DE HÄR REGLERNA GÄLLER I VÅRA GYM

  • Vi är rädda om era barn, därför får inga barn under 13 år vistas i gymmet.
  • Barn är välkomna att träna med föräldrars sällskap det år de fyller 13. Detta gäller på lördagar, söndagar samt under skollov.
  • Det år barnet fyller 15 får de träna i gymmet utan föräldrars sällskap efter en gymgenomgång av oss.Gymgenomgång bokas i receptionen och den är gratis.
  • För att vistas i våra lokaler krävs att du är IKEA-anställd eller har ett familjekort.
  • Skor avsedda för inomhusbruk ska användas och du ska även vara ombytt till träningskläder.
  • Håll rent och plocka undan använt material efter dig.

Vänligen följ ovanstående regelverk. Prata gärna med personalen för ytterligare information.

Avvikelser kan komma att leda till avstängning från våra lokaler.