Ätbar trädgårdsdesign

Välkommen till en fantastisk kväll tillsammans
med Eva Uppsäll från Greenery Studio:
Workshop + Föreläsning + Afternoon tea
3 Maj, 17:30

För alla

Hur kan man få in mer ätbart i trädgården- stor som liten?

En villaträdgård har potential att producera flera hundra kilo mat varje år i form av bär, frukt och grönsaker. Men även på fönsterbrädan och balkongen går det att få fram läckerheter som förgyller vardagen.

Du får tips på hur du kan tänka när du bygger upp en trädgård med fokus på ätbart. I workshopen får du skola om plantor som passar att odla i kruka och får så läckra kryddor som fungerar att ha på fönsterbrädan.

17.30 – 19.15 Föreläsning
19.15 – 20.30 Workshop med omskolning och sådd

Efter föreläsningen tar vi en paus och avnjuter Afternoon tea från vårt kök och bageri SMAK.

Vad ingår?
Minst 5 olika grönsaker för omskolning
Minst 5 olika kryddor/örter för omskolning
Minst 5 olika grönsaker, ätbara blommor och kryddor för sådd
Jord, krukor och märketiketter

Biljettpris: 390 kr