Move & Mind

Vill du träna, bli inspirerad och fokusera på dig själv en stund? Då ska du anmäla dig till Move & Mind med Aktivitetshuset, en förmiddag med hälsa, glädje och gemenskap i fokus. Våra instruktörer Mia, Sara och Marie kommer att guida dig genom både svettiga, utmanande och avslappnande pass på Aktivitetshuset.

—————————————————————————

08.00 – 08.30          Frukost
Vi samlas och äter en god frukost bestående av surdegsbröd med prästost eller rökt kalkon, grönsaker och ärtskott, uppfriskande ingefära shot med citron och honung, samt nybryggt kaffe/te.

08.35 – 09.10           Morgonyoga
En lugn och skön start på dagen där vi förbereder kroppen för kommande träningspass.

09.15 – 09.45           Mage /Rumpa /Lår
Ett pass med fokus på nedre delen av kroppen. Det kommer att bränna i låren och svida i magen, men du jobbar på din kropps villkor. Bra musik gör det roligt!

09.50 – 10.45           Stark och glad
Först styrka (främst för överkroppen), sedan puls. Vi använder olika redskap för att få ut maximalt av övningarna och du väljer själv vilket motstånd du vill ha. Låt dagsformen avgöra.

10.45 – 11.00            Paus
Fyll på med energi i form av rawball och liten välgörande grön smoothie.

11.00 – 12.00            Sensing Yoga
Sensing Yoga är en mild och enkel yogaform som innehåller mjuka, naturligt flödande rörelser som har en otroligt kraftfull påverkan på vårt nervsystem.

12.15 – 13.00            Lunch (för alla som förbeställt)
Morotssoppa med ingefära och chili. Toppas med turkisk yoghurt, rostade kikärtor och kryddgrönt. Serveras med surdegsbröd och vispat örtsmör.

—————————————————————————-

När?                           Lördagen den 9 april, 8:00 – ca 12.00

Var?                            Aktivitetshuset i Älmhult

Hur?                           Anmäl dig genom att skicka ett email till aktivitetshuset@inter.ikea.com eller ring 0476-440 760, senast torsdagen den 7 april. Meddela eventuella allergier. Evenemanget vänder sig till ALLA (det vill säga även till dig som inte jobbar på IKEA). Begränsat antal platser.

Kostnad:                  249 kr (för IKEA-anställd, familjemedlem eller vuxenklubbare), 349 kr (för övriga). För lunch tillkommer 75 kr (förbokning behövs).

Övrigt:                      Utrustning finns, men om du vill får du gärna ta med egen yogamatta och en filt. Ta också med ett eventuellt ombyte samt en tjockare tröja att använda under yogan. Omklädningsrum och duschar finns tillgängliga på Aktivitetshuset.

Hela evenemanget betalas på plats på Aktivitetshuset. Eventuell avbokning senast 24 timmar innan.