Human beings, Social beings

Upplev glädjen av att umgås tillsammans!

IKEA medarbetare

Visste du att en enkel sak som en promenad med en vän kan påverka din hälsa på ett positivt sätt? Välbefinnande är en kombination av många saker och är mer än träning, hälsosam kost och åtta timmars sömn – här ingår även dina tankar, din omgivning och dina relationer. Att umgås med familj, vänner, kollegor och i olika grupper ger en känsla av tillhörighet som är en viktig del av vårt hälsopussel.

Den goda nyheten är att det inte behöver vara komplicerat att boosta din sociala hälsa – att bara ta en fika med en kollega eller ge en familjemedlem en high-five eller en lång kram kan ge ny energi till din dag. Följ med oss i höst för att bli inspirerad, hitta nya sätt att umgås med rätt balans mellan arbete och privatliv och lära dig mer om varför vi behöver varandra för att må bra. I höst möts vi för att ge varandra gåvan av bättre hälsa, genom att vara tillsammans!

Online

30 September, 10:00-11:00

The health riddle

Online föreläsning med Anders Wallensten.

IKEA medarbetare

Online

21 Oktober, 10:00-11:00

Psychological safety

Online föreläsning med Åsa Rexare Simonsen.

IKEA medarbetare

Online

25 November, 10:00-11:00

The togetherness effect

Online föreläsning med Katarina Blom.

IKEA medarbetare

Online

16 December, 10:00-11:00

Let’s talk about inclusion

Online föreläsning med Tess Donnelly.

IKEA medarbetare

Kolla in vårt videobibliotek!

Nyfiken på våra tidigare föreläsningar eller event? Du hittar allt på ett och samma ställe. Och om du prenumererar får du en notis när vi släpper ut nytt material!*

*Endast tillgängligt för IKEA medarbetare